پوشه به‌ جاي درايو
.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

توجه: چنانچه مهارت كافی برای اجرای این ترفند را ندارید از به‌كار بردن آن پرهیز كنید؛ چرا كه اشتباه در مراحل انجام كار ممكن است موجب از دست رفتن اطلاعات ذخیره شده روی هارد‌دیسك رایانه شما شود. همچنین این روش در ویندوز 7 و درایوهای دارای فرمت NTFS قابل استفاده است.

همان‌طور كه می‌دانید با تقسیم‌بندی (پارتیشن‌بندی) هارد‌دیسك، فضای هارد‌دیسك رایانه شما به قطعاتی كوچك‌تر تقسیم می‌شود كه هریك از این قطعات كوچك در بسیاری از رایانه‌ها به‌صورت درایوهای مجزا در سیستم‌عامل قابل استفاده‌اند. كاربران با توجه به نیاز و سلیقه خود ممكن است هارد‌دیسك را به یك یا حتی 10 درایو مختلف تقسیم‌بندی كنند؛ اما برخی دیگر از كاربران نیز ترجیح می‌دهند به‌دلایل مختلف اعم از شلوغ نشدن صفحه My Computer، تقسیم‌بندی زیادی روی هارد‌دیسك رایانه اعمال نكنند.

باتوجه به سلیقه كاربران گروه دوم و نیاز بسیاری از كاربران گروه اول این هفته قصد داریم روشی را به شما آموزش دهیم كه با استفاده از آن می‌توانید تقسیم‌بندی‌های هارد‌دیسك را به هر تعداد كه مایل باشید انجام دهید؛ اما نتیجه این تقسیم‌بندی‌ها به‌صورت درایوهای مجزا در صفحه My Computer ظاهر نشده و میانبری از تمام آنها در یك یا چند پوشه مجزا در یكی از درایوهای شما قرار گیرد. به‌عبارت دیگر با استفاده از این روش فایل‌های شما در درایوهای مجزا ذخیره خواهد شد، اما برای دسترسی به هر درایو ‌باید همچون دسترسی به فایل‌های داخل یك پوشه، به پوشه مربوط به آن درایو كه میانبری از آن در یك درایو دیگر است مراجعه كنید.

 

برای انجام این كار ‌باید به روش زیر عمل كنید:

1ـ ابتدا به هر روش و با استفاده از هر برنامه‌ای كه به آن تسلط دارید هارد‌دیسك رایانه را به درایوهای موردنظرتان تقسیم‌بندی كنید. (چنانچه هارد‌دیسك رایانه قبلا پارتیشن‌بندی شده است، از این مرحله صرف‌نظر كنید.)

 

2ـ در ویندوز 7، روی آیكون My Computer كلیك راست كرده و گزینه Manage را انتخاب كنید. سپس در پنجره به‌نمایش درآمده از ستون سمت چپ گزینه Disk Management را انتخاب كنید. (می‌توانید در بخش جستجوی منوی استارت نیز عبارت diskmgmt.msc را وارد كرده و كلید اینتر را فشار دهید.)

 

3ـ در پنجره Disk Management، فهرستی از درایوهای موجود را مشاهده می‌كنید. برای اعمال تغییرات روی درایو یا درایوهای موردنظر و تبدیل آنها به یك درایو قابل دسترسی از یك پوشه، می‌باید درایو موردنظر را انتخاب كرده سپس با كلیك راست روی آن گزینه Change Drive letter and Path را انتخاب كنید.

 

4ـ در پنجره به‌نمایش درآمده برچسب عنوان فعلی درایو را انتخاب كرده و با كلیك روی دكمه Remove آن را حذف كنید. (ممكن است برای حذف عنوان درایو نیازمند به راه‌اندازی مجدد ویندوز باشید.)

 

5‌ـ پس از حذف برچسب عنوان درایو، مجدد به صفحه مدیریت درایوها بازخواهید گشت، در این مرحله یك‌بار دیگر عملیات كلیك راست روی نام درایو مربوط و انتخاب گزینه Change Drive letter and Path را تكرار كنید.

 

6 ـ حالا روی گزینه Add كلیك كرده و در پنجره به‌نمایش درآمده، گزینه Mount in the following empty NTFS folder را انتخاب كنید.

 

7ـ روی دكمه Browse كلیك كرده و یك پوشه در یكی از درایوهای موردنظرتان را به‌عنوان پوشه میانبر برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در این درایو مشخص كنید.

 

8 ـ در نهایت پنجره‌های فعال را با انتخاب گزینه OK ببندید.

 

9ـ حالا می‌توانید به پوشه مشخص شده در مرحله 7 مراجعه كنید تا به محتوای ذخیره شده در درایو موردنظرتان دسترسی یابید. همچنین ذكر این نكته ضروری است كه درایو انتخاب شده شما از فهرست درایوهای به‌نمایش درآمده در

My Computer حذف شده و دسترسی به آن فقط توسط میانبر آن در محل جدید امكان‌پذیر خواهد بود.

این روش را می‌توانید برای درایوهای دیگر نیز تكرار كنید و میانبری از تمام آنها را در یك درایو قرار دهید.




:: موضوعات مرتبط: ترفندهای کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: پوشه به‌ جاي درايو ,
:: بازدید از این مطلب : 623
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مهران
ت : پنج شنبه 1 خرداد 1393
.
مطالب مرتبط با این پست
» آشنایی و نحوه کار با افزونه ویراستیار فارسی بر روی ورد
» چگونه جلوی ریکاور کردن فایل ها را بگیریم؟
» مخفی کردن یک درایو بدون نرم افزار
» طریقه قفل کردن پوشه بدون نرم افزار
» نحوه فعال کردن Remote Desktop در ویندوز ۷ و ۸
» چه کسی به صورت مخفی از سیستم شما استفاده کرده است؟؟
» افزایش سرعت کامپیوتر در ویندوز 8 و خانه تکانی آن
» تعمیر بوت با همه امکانات
» کنترل کامپیوتر خود با استفاده از ۵ دستور تشخیص صدا
» چگونه از رتبه سخت‌افزار خود در ویندوز 8.1 مطلع شویم؟
» 2 راه برای پی بردن به رمز عبور ذخیره‌‌شده‌ی شبکه‌ی بی‌سیم در محیط ویندوز
» 5 راه برای رهایی هارد دیسک شما از دست فایل‌های اشغالگر!
» ۷ ویژگی مخفی در ویندوز ۸٫۱
» حل مشکل از کار افتادن ناگهانی درگاه USB در محیط ویندوز
» افزودن پوشه‌ی مورد علاقه به منوی Start ویندوز 7
» معرفی ۵ مشکل بسیار متداول در ویندوز ۷ و چگونگی رفع آنها
» بازیابی فایل ها از یک کامپیوتر از کار افتاده
» 8 راهکار طلایی برای ایمن کردن رایانه
» شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس
» چگونه متوجه ورود کاربران و زمان ورود آن ها در ویندوز شویم
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی